loading

A Broadway üzent a Karinthy Színháznak

2023. december 2-án mutatta be a Karinthy Színház Peter Quilter világhírű drámaíró komédiáját, a Bestsellert. Az egyik legnépszerűbb színdarabíró műveit 40 országban játszák szerte a világon, írásait pedig több, mint 30 nyelvre fordították már le.

A szerző már a próbafolyamat megkezdése előtt felkereste a színházat, az előadás előtti napokban pedig személyes üzenetben kívánt sok szerencsét a bemutatóhoz. ,,Remélem, jól érzitek majd magatokat és a közönségnek is tetszeni fog az előadás. Lélekben veletek vagyok és gondolok rátok.” – mondta a többszörös Tony díj jelölt, aki azt is hozzátette jókívánságaihoz, hogy még ebben az évadban ellátogat Budapestre, hogy személyesen tekintse meg az előadást.

A Broadway színdarab európai ősbemutatója elsöprő sikert aratott. Korosztályának egyik legtehetségesebb alkotója, Alexey Zolotovitskiy rendezésében láthatja a nagyérdemű az előadást az évad további részében.

Vándor Éva, Mikecz Estilla, Kovács Vecei Fanni, Mészáros András, Karácsony Gergely és Mohácsi Norbert zseniális játéka teszi felejthetetlenné a színházi élményt.

,,Úgy gondolom, hatalmas szó, hogy Peter Quilter West End és Broadway drámaíró színdarabjának európai ősbemutatója a Karinthy Színházban került megrendezésre.” – mondta a Maureen karakterét zseniálisan megformáló Vándor Éva Jászai Mari-díjas színésznő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

Publikálva: 2023.12.04