loading

Joe Brennan - Nemzetközi Történetmesélő Fesztivál

16+
Klasszikus 100 perc 1 felvonásban Nagyszínpad

A tavalyi elsöprő siker után ismét megrendezésre kerül a Nemzetközi Történetmesélő Fesztivál Berecz András fővédnökségével. Idén 3 történetmesélő 1 és ugyanazon kultúrából érkezik: főszerepben az ír történetmesélés!

Az esemény hivatalos megnyitója: 2024. június 4. 15:00, amire minden érdeklődőt szeretettel várunk! Június 4-én este 10 órától a fesztiválon résztvevőknek közönségtalálkozót szervezünk az aulában a történetmesélőkkel és Berecz Andrással. Az eseményt 2024. június 5-én 21 órakor zárjuk egy kerekasztal-beszélgetéssel. Moderátor: Berecz András. A fesztivál megnyitójára és záró kerekasztal-beszélgetésére érkezési sorrendben tudnak helyet foglalni az érdeklődők.

A Nemzetközi Történetmesélő Fesztiválon minden előadás angol nyelvű, de magyar nyelvre tolmácsoljuk a történeteket. A részvételt 16 éven felüli nézőinknek ajánljuk.

 

Az írországi Wexfordból származó Joe Brennan mesemondó varázslatos, csodás és kalandos történeteket sző, melyekkel hidat épít a képzelet világába. Több mint 20 éve mondja az ír tradíció, valamint saját történeteit minden korosztályú közönségnek. Többek között olyan mesemondó- és művészeti fesztiválokon szerepelt, mint a Cape Clear Nemzetközi Mesemondó Fesztivál, a Kilkenny Arts Festival, a Yarn Storytelling Festival, hogy csak néhányat említsünk. Meséivel sokat utazott Izlandra, Norvégiába, Indiába, Oroszországba, az Egyesült Államokba és Európa-szerte. Joe gyermekdarabok írója és a Donegal Folk Tales című könyv szerzője is.

  • Alkotók
  • Fővédnök

    Berecz András
  • Szereplők
  • Történetmesélő

    Joe Brennan