Tisztelt Közönségünk!

A magyar kormány veszélyhelyzetet rendelt el a COVID-19 koronavírus járvány miatt, és március 12-i hatállyal megtiltotta a száz főnél nagyobb látogatottságú beltéri és 500 főnél nagyobb látogatottságú kültéri rendezvényeket. 

Ennek értelmében sajnálattal közöljük, hogy a szabályok visszavonásáig színházunk zárva tart, az előadások egy későbbi időpontban lesznek megtartva. Ezekről amint lehet, tájékoztatást nyújtunk honlapunkon és Facebook oldalunkon.

Megértésüket köszönjük!

A Karinthy Színház vezetősége

Március huszonhetedike van, ez a nap 1961 óta a Színházi Világnap. 1978-tól a világ valamennyi országában üzenettel köszöntik e napot. Az üzenet, melyet minden évben a világszínház egyik jelentős alkotója ír, felhívja a figyelmet a színházművészet – és tágabb értelemben a kultúra – fontosságára, tiszteleg a színészek, a színházi dolgozók előtt, kéri a közönség szeretetét és támogatását.

Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk, hogy életének 71. évében elhunyt Karinthy Márton

Katz riporter a Karinthty Frigyes: Tanár úr kérem című előadásunk olvasópróbáján járt.

A nagy sikerű Gutenberg című musical hazai ősbemutatója után Homonnay Zsolt születésnapját ünnepeltük. Fotó: Gabaworks

Nőnapi szelfizés a Karinthy Színházban! 03.08-án lehetőség lesz az előadások előtt fotófalainknál vicces szelfiket készíteni! Töltsd fel Facebook/ Instagram oldaladra #karinthynonap hashtaggel!

A 2019/20-as évad első felében, tehát még a 2019-es évben három bemutatót tart a színház. A darabválasztást meghatározta a tavalyi, „A nők évada”. Ezúttal a férfiaké lesz a főszerep, akik visszavágnak a nőknek. Ehhez persze remek női szerepek is tartoznak.

Egy újabb amerikai musical a láthatáron. A siker receptje: végy két lelkes fiatalt , végy egy zongoristát és egy olyan történelmi személyt akiről sokat nem tudunk.

Sikerült meglepnünk Karinthy Mártont 70. születésnapja alkalmából. Boldog születésnapot kívánunk.

Lököttek
Bemutató: szeptember 28.

Egy francia vígjátékkal nyitja meg a Karinthy Színház a 38. évadát.

Várunk mindenkit szeretettel!

Kerület Napja alkalmából az Újbudai Ádám Jenő Általános iskola diákjai voltak vendégeink. Karinthy Márton is ebbe az iskolába járt. Hajrá Köböl!

Megkezdtük 38. évadunkat. Díjakat adtunk át és egy kicsit ünnepletünk is .

Megtudtuk, hogy Rejtő lehet erotikus, fülledt és fojtogató, egyszóval Rejtő lehet sexi!
Önök szerint is? Döntsék el és tartsanak velünk március 2-a után!

A feszültség kulminálódik azaz elkezdtük a következő bemutatónk, a XIV. René, zenés hatalmi őrület próbáit.

Katz riporter az olvasópróbán járt.