Következő előadás

Egy bűvös hangulatú este ,egy bűvös színházban, egy BŰVÖS SZÉKKEL. 

Hogy mitől bűvös? Jöjjenek el, és járjanak utána! 

Interjúsorozatunk következő epizódjában Németh Gábor mesél a március 10-én bemutatásra kerülő Karinthy-darabról, A bűvös székről és az elmúlt 20 évadról amit színházunkban töltött. Riporter: Szakál Miklós. http://karinthyszinhaz.hu/eloadasaink/a-buvos-szek

Balázs Andreával Kalmár András beszélgetett a Kultúrpart Trend FM 94.2-n futó adásában.

Mindenkit megbűvölünk! Sőt: Mindenkit megnevettetünk! Hiszen mi is sírtunk a nevetéstől A BŰVÖS SZÉK legutóbbi próbáján! 

Interjúsorozatunk következő epizódjában Kubik Anna beszél a március 10-én bemutatásra kerülő Karinthy-darabról, A bűvös székről. Riporter: Szakál Miklós. 

http://karinthyszinhaz.hu/eloadasaink/a-buvos-szek

Interjú a március 10-én bemutatásra kerülő új Karinthy-darab, A bűvös szék kapcsán a Karinthy Színház igazgatójával, és egyben a darab rendezőjével. Aki kérdez: Szakál Miklós. Aki válaszol: Olt Tamás 

http://karinthyszinhaz.hu/eloadasaink/a-buvos-szek

GRATULÁLUNK! 

Februári sorsolásunk nyertese: Domiczi Endre

Kérdőívet kitöltő nézőink között ismét páros belépőjegyet sorsolt ki Olt Tamás, a Karinthy Színház igazgatója.

Valami megint készül a Karinthyban! Elbűvölő színészek vidám olvasópróbáján jártunk! Karinthy Frigyes klasszikus komédiája: 

Fotóriport A bűvös szék olvasópróbájáról

„Mert én, ki annyit próbálkoztam, eddig igazmondó nőt egyet se találtam!” – mondja az ifjú és gazdag Deramo király a Szarvaskirályban. De vajon megtalálja-e azt a hölgyet, akibe szerelmes lehet, ugyanakkor a megtalált nő képes-e érdek nélkül szeretni őt? 

A meseszerű színdarab és az ehhez illő előadásmód ellenére RÓLUNK VAN SZÓ. Gyarlóságunkról, önhittségünkről, csalódásainkról, két és fél évszázad távolából is.

VAN MÉG NÉHÁNY JEGY A SZARVASKIRÁLYRA! (Annak, aki gyorsan kattint a linkre... :))

https://karinthy.jegy.hu/program/gozzi-a-szarvaskiraly-138738/926514